Aktuellt

Möre Bok och Kontor

Detta är vår lokal i centrala Torsås där vi inrymmer både förlag, bokhandel och tryckeri. Huset har tidigare varit polishus och är mycket stabilt byggt.

---------------------------------------

Har du ett manus på gång och söker någon som redigerar, trycker upp och ger ut? Vi kan hjälpa dig med detta. Fyll i kontaktformuläret så  tittar vi på ditt förslag. Vi har också en print-on-demand-tjänst under namnet GeUtDinBok där smalare eller personliga böcker kan passa.

Våra priser i webbutiken är slutkundspriser. Är du bokhandel och vill beställa våra förlagsböcker går du till Bokinfo.se eller FS Butiken där våra böcker finns via Förlagssystem. Söker du Solvändans foldrar för den kyrkliga verksamheten gå till denna sida.

VÄLKOMMEN till SOLVÄNDAN MÖRE BOK AB

FÖRLAG, BOKHANDEL och TRYCKERI

Solvändan Förlag ingår i Solvändan Möre Bok AB. MÖRE BOK har funnit i 15 år nu och startade som en lokal bokhandel i Torsås (ligger i sydöstra hörnet av Kalmar län). För några år sedan utvidgade vi verksamheten med förlaget. Det ger huvudsakligen ut böcker av lokala och regionla författare. Då många frågade efter möjligheten att trycka upp sin bok på nära håll startade vi samtidigt en print-on-demand-service.

Våra affärsområden:

1. Solvändan Förlag ger ut böcker i olika genrer, fyra till fem per år. Vi har också en print-on-demand-tjänst för mindre upplagor under namnet GeUtDinBok. Solvändan levererar också sen många år tillbaka foldrar till Svenska Kyrkans verksanhet i hela landet. 

2. Möre Bok och Kontor är en lokal bokhandel i Torsås kommun där vi också säljer kort o frimärken, kontorsvaror, leksaker, presentartiklar, fair-trade-varor med mera.

3. Reklam- och tryckeriservice för allt slags tryck, såsom broschyrer, kuvert, visitkort, reklamblad, inbetalningskort osv. Vi har för större tryck och böcker samarbete med tryckerier i Sverige, Polen och Lettland.

Har du frågor kring våra böcker eller kanske ett manus du vill att vi tittar på? Ta då kontakt med oss, antingen via mejl eller vårt kontaktformulär

Kontakt

Solvändan Möre Bok AB
Allfargatan 11A
385 30 TORSÅS

Bokhandel 0486-48550
info@morebok.com

Förlag 0486-48551
info@solvandanforlag.se

Personal

Bokhandel/Claes 0486-48550
claes@morebok.com

Förlag/Christer 0486 - 48551
christer@morebok.com

Laila och Anna 0486 - 48552
laila@morebok.com 

Öppettider

Lokala butiken Torsås:
Måndag-fredag 10.00 - 18.00
Lördagar 10.00 - 13.00

...................................................

Orderorder@morebok.com

Fakturorfakturor@morebok.com