Om oss

- I den lokala bok- och Kontorshandeln, MÖRE BOK OCH KONTOR, i Torsås hittar du aktuella böcker samt det mesta i papper och kontorsvaror. Vi tar också hem böcker på beställning  och har ett visst utbud av äldre titlar i vårt antikvariat.
- Förlaget SOLVÄNDAN ger ut böcker av lokala och regionala författare och har också ett digitalt  print-on-demand-tryckeri för tryck och egenutgivning. Vill Du köpa någon av våra böcker kan Du göra detta i denna webbshop. Är Du bokhandel kan Du köpa boken till F-pris på Bokinfo.se

- VÄLKOMMEN att besöka oss på Allfargatan 22 i Torsås om Du behöver kontorsvaror eller böcker från andra förlag.
- Söker Du någon av Solvändans titlar hittar Du den här på vår webbshop (eller i vår torsåsbutik).
- Har Du ett manus och vill fråga om utgivning går du via vårt kontaktformulär.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VÄLKOMMEN till SOLVÄNDAN FÖRLAG

Solvändan Förlag ger ut böcker av lokala författare och skribenter. Vi har också en produktion av foldrar för den kyrkliga verksamheten.

Vår slogan är Förlaget för de Andra  för vi vill ge utrymme åt skribenter och författare som inte kommer ut på de stora förlagen - inte för att de är dåliga författare men för att där är det de stora pengarna som räknas. Hos hos kan du ge ut din bok i 50-100 ex och kommer ändå att synas på Förlagssystem, Bokinfo, Adlibris, Bokus och Aklademibokhandelns hemsidor samt i bokhandeln där du bor. Naturligtvis också på Solvändans hemsida.

denna sida hittar Du årets nyproduktion och på denna tidigare titlar. Söker du foldrar går du hit.

Välkommen att ta kontakt med oss om du har en bokidé du vill testa.

HAR DU ETT MANUS PÅ GÅNG?

Har du ett manus på gång och söker någon som redigerar, trycker upp och ger ut? Vi kan hjälpa dig med detta. Fyll i kontaktformuläret så  tittar vi på ditt förslag. Vi erbjuder också en print-on-demand-tjänst under namnet GeUtDinBok där smalare eller personliga böcker kan passa.

Möre Bok och Kontor

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Våra affärsområden:

1. Solvändan Förlag ger ut böcker i olika genrer, fyra till sju per år. Våra författare kommer huvudsakligen från södra och mellersta Sverige.
Vi har också en print-on-demand-tjänst för egenutgivning under namnet GeUtDinBok. 
Solvändan levererar också sen många år tillbaka foldrar till Svenska Kyrkans verksamhet i hela landet. 

2. Reklam- och tryckeriservice för allt slags tryck, såsom broschyrer, kuvert, visitkort, reklamblad, inbetalningskort osv. Vi har för större tryck och böcker samarbete med tryckerier i Sverige, Polen och Lettland.

3. Möre Bok och Kontor är en lokal bok- och kontorshandel i Torsås (i sydöstra delen av Kalmar län). Vi har ett visst utbud av aktuella titlar, men tar också hem böcker på beställning. Dessutom ett antikvariat. Vi har också ett brett utbud av kontorsvaror och kort.

Har du frågor kring våra böcker eller kanske ett manus du vill att vi tittar på? Ta då kontakt med oss, antingen via mejl eller vårt kontaktformulär

Kontakt

Solvändan Möre Bok AB
Allfargatan 22
385 30 TORSÅS

Personal/Telefon

Förlag och Tryck/Christer 0486-48550
info@solvandanforlag.se
order@solvandanforlag.se

Bok- kontorshandel/Laila  0709-166629
info@morebok.com

Öppettider

Lokala butiken Torsås:
Från 1 oktober 2023:
Måndag-fredag: 9.00 - 12.30, 15.00-17.00
Lördagar: STÄNGT

Kontakt för trycktjänster utom kontorstid: ring 0486-48550

...................................................

Tillagd i varukorgen