Aktuellt

Möre Bok och Kontor

Detta är vår lokal i centrala Torsås där vi inrymmer både förlag, bokhandel och tryckeri. Huset har tidigare varit polishus och är mycket stabilt byggt.

---------------------------------------

Händer 22 sept

22 september är vikt för Handlalokalt-dagen i hela kommunen. Se varje affärs specialerbjudanden! I vår affär kommer vi att erbjuda aktuella boktitlar till ett bra Handl-Lokalt-Pris.

VÄLKOMMEN till SOLVÄNDAN MÖRE BOK AB

FÖRLAG, BOKHANDEL och TRYCKERI

Företaget SOLVÄNDAN MÖRE BOK AB har funnit i 10 år nu och startade som en lokal bokhandel i Torsås (ligger i sydöstra hörnet av Kalmar län). I samband med att förre ägaren till Solvändan Förlag ville sälja sitt företag köpte Möre Bok förlaget och integrerade det i firman. Då många frågade efter möjligheten att trycka upp sin bok på nära håll startade vi också en print-on-demand-service.

Förlagsdelen har utvecklats under senaste året. I höst presenteras två nya böcker, en novellsamling  - NOVELLETTER TILL JUL  - samt en översättning från spanskan - MED MINA EGNA ÖGON SETT. Läs mer om dessa böcker här.

Sammanfattning:
1. Solvändan Förlag ger ut både lokala författare och utländska översättningar. Solvändan har också under många år levererat foldrar till Svenska Kyrkans församlingar i hela landet. Vi har också en print-on-demand-tjänst för mindre upplagor.

2. Möre Bok och Kontor är en lokal bokhandel i Torsås kommun där vi också säljer kort o frimärken, kontorsvaror, leksaker, presentartiklar, fair-trade-varor med mera samt viss försäljning över nätet.

3. Reklam- och tryckeriservice för allt slags tryck, såsom broschyrer, kuvert, visitkort, reklamblad, inbetalningskort osv. Vi har för större tryck och böcker samarbete med tryckerier i Polen och Lettland.

Har du frågor kring våra böcker eller kanske ett manus du vill att vi tittar på? Ta då kontakt med oss, antingen via mejl eller vårt kontaktformulär. Likaså om du söker en särskild bok som du inte hittar på våra sidor. Vi tar då fram pris och leveranstid åt dig.

Kontakt

Solvändan Möre Bok AB
Allfargatan 11A
385 30 TORSÅS

Bokhandel 0486-48550
info@morebok.com

Förlag 0486-48551
info@solvandanforlag.se

Personal

Bokhandel/Claes 0486-48550
claes@morebok.com

Förlag/Christer 0486 - 48551
christer@morebok.com

Laila samt Anna 0486 - 48552
laila@morebok.com 

Öppettider

Lokala butiken Torsås:
Måndag-fredag 10.00 - 18.00
Lördagar 10.00 - 13.00

...................................................

Orderorder@morebok.com

Fakturorfakturor@morebok.com