MINNESBOKEN om GUSTAV VASA till KALMARPRIS!

Nu kan Du skaffa årets omtalade bok till Höst/Julpris. En bok lika mycket om Kalmar som om Gustav Vasa.

I den här boken skriven av Richard Ohlsson skildras det historiska Kalmar fram till Gustav Vasas inträde i staden, hans vidare väg mot tronen och mångåriga styre. Men framför allt är det en exposé över de avtryck han gjort i Kalmar som stad och de minnesmärken som rests över honom för att hålla den historiska landstigningen i fortsatt minne.
500-årsjubileet av Gustav Vasas landstigning på Stensö udde förtjänar att uppmärksammas; inte för att förhärliga och måla bilden av honom som nationalhjälte, utan för att det är ett avgörande ögonblick i vår gemensamma historia. Det erbjuder en unik möjlighet att stärka kontakten med det som varit, för utan den, säger en gammal sanning, är det svårt att förstå det som är.

Coronaepidemin ställer till det men skapar också möjligheter för smidiga inköp. Boken av Richard Olsson om GUSTAV VASA I KALMAR har varit omskriven flera gånger i länets tidningar. Många har redan köpt den, men vi tror att många fler har tänkt skaffa boken men ännu inte kommit till skott. 
Nu får Du en chans att köpa boken till Kalmarpris! Ordinarie pris i handeln är oftast dyrare, ända upp till  309 kronor, men du med  anknytning till Kalmar (tolkas brett!) köper den för 200 kronor inkl moms + 25 kr i frakt. Dessutom kan du köpa ett eller två extra ex till någon vän, kanske julklapp eller födelsedagspresent, för ännu lägre pris. 2 ex kostar 400 kr inkl frakt, 3 ex kostar 550 kr inkl frakt. 

Du  beställer boken/böckerna via vårt formulär till höger på denna sida. Samtidigt swishar du beloppet för den sammanlagda summan till vårt nummer 123 037 64 26. Var noga med att skicka med samma namn och telefonnummer  som du skrev i formuläret. Du som inte har swish kan betala till vårt plusgirokonto 31 72 24 - 4. Så fort betalningen är registrerad packar vi boken/böckerna och ser till att du får paketet till din hemadress/postlåda så fort som möjligt.

........................................................................................................................................................

Vill Du köpa någon av våra övriga böcker samtidigt med denna beställning går du till resp bok och använder Dig av bokens formulär. Vi sampackar då allt och levererar vid ett tillfälle.

...........................................................................................................................................................

BESTÄLLNINGSFORMULÄR

Använd detta formulär om Du som privatperson  vill beställa Vasa-boken till "Kalmarpris".

Swisha samtidigt beloppet för det antal böcker du beställer.  Har Du inte Swish kan Du betala till vårt plusgirokonto 317224-4 Solvändan Förlag.

För 1 Vasabok betalar Du 225 kronor inl frakt
För 2 Vasaböcker betalar Du 400 kronor inkl frakt
Och för 3 Vasaböcker betalar Du 550 kronor inkl frakt

Swisha hela summan till 123 037 64 26

Tryck på SKICKA bara en gång.
Bekräftelse på Din beställning är din inbetalning på Swish eller pg.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

.......................................................................................................................................................................