SOLVÄNDAN DELTAR I ÅRETS BOKMÄSSA I GÖTEBORG, MONTER E05:31

Välkommen till vår Monter E05:31 på årets Bokmässa i Göteborg. Där presenterar vi fyra nya böcker, två kärleksromaner, en miljöbok, Planetskötsel - fakta, vision och fiktion,  och så en reviderad upplaga av Jag vandrade med Gandhi. (I oktober är det 150 år sedan Gandhi föddes). Gandhi-boken är mycket lämplig för skolarbete - till exempel gemensam eller individuell läsning, i historia, samhällskunskap, religion eller svenska. Arbetsfrågor om mångkultur, kolonialism och frihetskamp, mobbing finns i slutet av boken. 

Kärleksromanerna är färgstarka spännande böcker. Lapis lazuli handlar om kärlek mellan en svensk FN-soldat på uppdrag i Afghanistan och en "bedårande" hazarflicka som mest gillar att rida till häst över den vida öknen. Uppströms är en roman med 1800-tals karaktär. Kärlek i slutet av århundradet var komplicerad - föräldrarnas viljor stämde inte alltid överens med ungdomarnas.

SPECIALPRIS UNDER BOKMÄSSAN OCH EN VECKA DÄREFTER, ÄVEN FÖR DIG SOM BESTÄLLER DIREKT FRÅN VÅR HEMSIDA

Läs mer om boken Jag vandrade med Gandhi här.

Beställer du mer än ett ex får du rabatter enligt följande. Rabatten sysn inte i bekräftelsen, men dras av när faktura skickas. 2-5 ex: 120 kr, 6-20 ex 100 kr, 21-50 ex 80 kr