Böcker från Solvändan Möre Bok AB och samarbetsförlag

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TIDIGARE UTGIVNINGAR

Detta hittar du hos oss

På vår sajt hittar du aktuella och tidigare böcker från Solvändan Förlag - diktböcker, romaner, noveller, litteraturvetenskap och teologi - av författare med olika bakgrund. Vi samarbetar också med andra förlag och presenterar deras aktuella titlar här. Nu senast gäller det KÖRÄVENTYRET GODA NYHETER från SANDSOUL. En av våra senaste böcker är en översättning av en spansk förfatatre, Emlio Ortiz, med den underbara boken Med mina egna ögon sett.

Du hittar också ett urval böcker från vår bokhandel Möre Bok, många till vårt presentbokspris. Söker du någon bok som inte presenteras där, skicka ett mejl så tar vi fram pris och leveranstid till dig.

Har du ett manus på gång och söker någon som redigerar, trycker upp och ger ut? Vi kan hjälpa dig med detta. Fyll i kontaktformuläret så  tittar vi på ditt förslag. Vi har också en print-on-demand-tjänst under namnet GeUtDinBok där smalare eller personliga böcker kan passa.

Våra priser i webbutiken är slutkundspriser. Är du bokhandel och vill beställa våra förlagsböcker går du till Bokinfo.se eller FS Butiken där våra böcker finns via Förlagssystem. Söker du Solvändans foldrar för den kyrkliga verksamheten gå till denna sida.